keskiviikko 27. elokuuta 2014

04: Elämäniloa

Terveisiä Elina Ilmariselta! :D
Eli nyt LC Ilmarinen saa jälleen jatkoa, anteeksi kauheasti kun tämä myöhästyi! :( Tämän osan piti ilmestyä toukokuun lopussa, mutta niin ei käynyt. Mutta nyt saatte kuitenkin tämän silmienne eteen. ;)
P.S. Tässä osassa kertoja saattaa vaihdella Elinasta kaikkitietävään kertojaan ja myöhemmissä osissa mahdollisesti myös Frankliniin (siitä ilmoitetaan erikseen).
Lukuiloa kaikille toivottaa Sims3Pelaaja! :)


Franklin oli vielä töissä, joten päätin kutsua yhden ystäväni kylään. Kello oli 18.05, mutta ystäväni suostui tulemaan.



Ystäväni Samantha Cassat tuli mielellään kylään, vaikka oli ilta ja Franklin oli yötöissä. Samantha oli aiemmin myös minun asiakkaani, kun hän halusi pyykinpesutilan mahtumaan kylpyhuoneeseensa*.

*Ks. osa 01: Uusi työ (1/2).



Juttelimme monista asioista, etenkin minun raskaudestani."Minua hieman jännittää sen vauvan tulo", sanoin hermostuneesti. "Miten mahdan selvitä siitä, ja onkohan Franklin hyvä isä?"


"Kuule, Elina. Maailmaan mahtuu monenlaisia äitejä, mutta suurin osa heistä on selviytynyt lasten hoidossa. Jos kukaan ei tulevaisuudessa selviytyisi lapsen saamisesta, niin ei täällä silloin ole enää ihmisiäkään", Samantha nauroi, ja minä samoin. "Mutta se on eri asia se, jos on menettänyt äitinsä, kenties myös isänsä, nuorena", Samantha lisäsi."Niin, kuten minä", totesin kylmästi. "Olin kuitenkin 19, kun se tapahtui. En onneksi muista siitä mitään.""Mikä tapahtui? Mitä vanhemmillesi kävi?" Samantha kysyi ja hänen ilmeensä vakavoitui."En halua puhua siitä, ja kuten minä sanoin, en muista siitä mitään", sanoin tiukasti. "Hyvä on, anteeksi tungetteluni", Samantha sanoi kohteliaasti.


Televisiosta tuli Onnelliset häätarinat. Se oli yksi lempiohjelmistani, ja nyt kun odotin vauvaa, oli minulla enemmän aikaa rentoutua ja unohtaa työkiireet.


Olimme ostaneet kehdon Franklinin kanssa tulevaa vauvaa varten. Emme vielä tiedä, kumpi tulee, tyttö vai poika, joten valitsimme melko neutraalin värisen kehdon. Tosin sininen on kuulemma "poikien väri", mutta omasta mielestäni ei ole mitään tietyn sukupuolen värejä olemassakaan.


Samantha lähti yön tullen. Odotin Franklinia innoissani, mutta pystyin hillitsemään innostustani hieman, kun katsoin poliisijännäreitä televisiosta.


Lopulta koko maailmani tärkein ihminen, Franklin Ilmarinen*, palasi töistä. Olin niin onnellinen, kuin tuleva äiti voi vain olla.*O.S. Franklin Wilson, hänen sukunimensä muuttui Ilmariseksi Elinan mennessä hänen kanssaan naimisiin. Yleensä nainen saa miehen sukunimen, mutta The Sims 3-pelissä asia saattaa olla päinvastoin.


"Kulta, odotin sinua innoissani!" sanoin Franklinille ja suutelimme intohimoisesti.


"Niin minäkin sinua...tai siis, odotin näkeväni sinut!" Franklin sanoi ja naurahti.


"Miten meni töissä, rakas?" kysyin häneltä."Erittäin hyvin, harjoittelin vatsalihaspunnerruksia", Franklin sanoi hymyillen.


"Miten vatsa-asukkisi voi?" Franklin kysyi tuijottaen pyöreää mahaani."No kysy siltä itse", sanoin nauraen.

"Haloo! Kuuletko, tyttö tai poika? Miten oikein voit?" Franklin kyseli humoristisesti vatsa-asukilta.
"No mitä se vastasi sinulle?" kysyin pidätellen naurua.
"En oikein saanut selvää sen vastauksesta", Franklin sanoi epävarmasti.

"Mutta ehkä se kertoo myöhemmin meille!" Franklin sanoi minulle ja kumarsi minut antaakseen intohimoisen suudelman.


Perdita oli tullut melko likaiseksi, joten Franklin pesi sen. En tiedä, pitikö se siitä, mutta kyllä se tulisi ainakin puhtaaksi.


Nukahdin tyytyväisenä sohvalle. Ehkä se oli hyvä, sillä meidän sängyssä oli hieman hankalampi nukkua ison raskausmahan kanssa. Lisäksi paksu peitto aiheutti turhaa lämpöä ja vei usein yöunet ainakin minulta. Franklin nukkui yleensä hyvin öisin, mutta toki hänkin heräili välillä.


Jakke nukkui omalla pedillään onnellisena. Perdita nukkui mieluummin ulkona koirankopissa.


Perditalle tuli nälkä yöllä, joten se söi koppinsa vieressä olevasta ruokakupista. Kenties koira olisi tiineenä, tai lähellä tiineyttä?


Ulkona saattoi sinä yönä nähdä kauniin mutta jonkin verran pilvisen tähtitaivaan. Monelle saattaa tulla siitä mieleen Tähtisimien sota-elokuvat.


Heräsin yöllä yllättäen nähtyäni kamalan painajaisen. Siinä unessa olin vauvani kanssa kotona (tosin en tiennyt kumpi se oli), ja taloomme tuli yllättäen vieras mies, joka ampui Franklinin ja tappoi molemmat koiramme. Tosin hän ei jostain syystä tappanut minua ja vauvaani, vaan säästi meidät kuolemalta. Nousin sohvalta ja päätin mennä Franklinin viereen nukkumaan.


Oman miehen vieressä nukkuminen tuntui helpottavalta, huolimatta siitä ettei sänkymme ollut hyvä odottavalle äidille, eli minulle. Siksi nukuinkin selälläni, ja lopulta nukahdin rauhalliseen uneen.


Heräsin suunnilleen kello seitsemän aikaan aamulla. Taisin nukkua ihan sopivasti, enkä nähnyt uudelleen painajaisia. Varmaan siksi, koska tiesin, että "suojelijani" makasi vieressäni.


Aamu saapui Roaring Heightsiin. Linnut lauloivat kukin omalla tavallaan, kevyt tuuli puhalsi ilmassa. Aurinko paistoi kirkkaana pilvien välistä.


Tunsin potkaisun mahassani. Tiesin, että vauva syntyisi ihan lähiaikoina.


Olin todella jännittynyt lapsen tulosta, enkä ollut varma, mitä tulisi tapahtumaan. Pärjäisinkö vauvan kanssa? Entä Franklin-isä? Olisiko hän hyvä isä? Ja minä hyvä äiti? Niin monia kysymyksiä, jotka suorastaan odottivat vastauksia.


Franklin heräsi kello 8, joten hän ei itsekään nukkunut kovin pitkään. Hän hymyili, taisi nukkua hyvin viime yönä.


"Huomenta, kulta", Franklin sanoi ja suutelimme intohimoisesti.
"Huomenta, rakas mieheni", vastasin pirteänä.

"Nukuitko hyvin?""Erinomaisesti, rakkaani", Franklin sanoi rennosti.
Aamutoimien jälkeen menin katsomaan koiria. Toinen makasi omassa kopissaan ja toinen söi sapuskaa. Pikku posteljooni oli tuonut sanomalehden. Ihmettelen vain, miksi hän ei ollut koulussa, kuten monet muut pikku posteljoonit.
"Kiitos SimCityn Sanomista, mutta miksi et ole koulussa, nuori neiti?" kysyin postinkantajalta.
"Kuule...meillä on taksvärkkipäivä kaksitoista kertaa vuodessa, ja tämä toistuu...öh...joka toinen vuosi. Tai siis...en osaa selit..." tyttö sanoi keskeytykseen asti."Kiitos tiedosta, ei tarvitse selittää enempää", keskeytin nauraen."Öh...okei. Hei sitten", tyttö sanoi pettyneenä.
Koirilla oli oikea hulivilipäivä. Perdita kaivoi kuoppaa, ja varmaan ajatteli että löytäisi aarteita (kuten luita tai jotain muuta kiinnostavaa).
Jakke leikki omalla muovisella purulelullaan. Se kieriskeli tyytyväisenä, eikä välittänyt edes lajitoverinsa kaivuupuuhista.
Katselin televisiota ajankulukseni. Ostoskanavalla mainostettiin taas jotain "todella hienoa ja kiinnostavaa".
Franklin laittoi ruokaa, tosin hieman epäterveellisempää sellaista. Vohvelit olivat meidän molempien ehdoton herkku.
"Milloinkohan se vauva syntyy?" Franklin kysyi varmaan sadannen kerran.
"Franklin, mä olen sanonut, että se syntyy sitten kun se..."

"Nyt se syntyy! Apuaa!" huusin yhtäkkiä. Synnytys oli alkanut.

Menin taksilla kohti sairaalaa Franklin mukana, ja kuski käski minun olla rauhallinen. Aika vaikeaa se on, jos vauva syntyy hetkellä millä hyvänsä.
Minut vietiin nopeasti synnytysosastolle, missä kätilöt tulivat auttamaan minua. Ei kulunut kauaa, kunnes helpotti.
Suloinen pikku tyttö syntyi Ilmarisen perheen iloksi. Esikoinen oli juuri sopivan painoinen, terve tytöntyllerö. Ajattelin hänen nimeään hetken, ja sitten mieleeni tuli sopiva nimi: Anna Elina Ilmarinen. Oloni oli melko heikko, mutta ilo oli sitäkin suurempi.

Tulimme Annan kanssa turvallisesti kotiin. Myös Franklin-isä oli seuraamassa pienokaisen tuloa maailmaan.
Koirat ilahtuivat kotiinpaluustamme, ja ne ihmettelivät vaaleanpunaiseen kankaaseen käärittyä ihmettä.
Erityisesti Perdita vaikutti kateelliselta, mutta samalla myös kummastuneelta, sillä se varmaan pelkäsi joutuvansa vähemmälle huomiolle.
Oli aika juoda maitoa pullosta . Anna vaikutti tyytyväiseltä saamaansa hoitoon.
Maitokulauksen jälkeen laskin Annan varovasti kehtoon. Olin varma, että hänestä tulisi hyvin tärkeä asia meidän elämässämme.

Kiitos, jos luit tämän kokonaan :) Kommentteja olisi kiva jälleen saada. Mitä mieltä olet perheenlisäyksestä? Tuleeko Ilmarisille vielä lisää lapsia? Pohtikaa näitä alla kommenttien muodossa! :D-Sims3Pelaaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti